Vores værelser

Unsere zimmer und unsere einrichtungen

Vores fantastiske værelser på Copenhagen Downtown Hostel er hyggelige og stiligt designede i Scandinavian Retro Chic med originale vintage elementer. Nyd et enkeltværelse med udsigt til det historiske springvand fra 1910 på den fredfyldte Vandkunsten Plads; eller book en seng i et fælles værelse hvor du kan møde nye venner. Vi tilbyder både enkeltværelser og fælles soverum i diverse størrelser, så der er noget for en hver stil og budget, uanset om du rejser alene, med venner eller som par.

Vi har 10 forskellige værelses-størrelser at vælge fra, og med 88 værelser og 365 behagelige senge kan man være sikker på at finde det rigtige. Du kan vælge mellem dobbelt værelse med en suite bad, 2 sengs privat værelse med en suite eller fælles bad, et 4 sengs privat værelse med fælles bad, en 4 sengs sovesal til kvinder med fælles bad, eller en 6, 8,  10 eller 12 sengs sovesal med fælles bad. Alle vores private værelser har udsigt til Vandkunsten, som er en historisk oase i byen. Om du rejser alene, med venner eller familie, eller som gruppe; vi har et dejligt rum der passer til dine behov.

Sengelinned er inkluderet uden ekstra omkostninger, og vores værelser er udstyret med stikkontakter og læselampe, og der er håndvask og spejl og et siddeområde til afslapning. Der er rigelig opbevaringsplads og aflåselige skabe kan lejes mod et lille beløb. Værelserne er sikret og tilgængelig med et nøglekort. Vi har elevator for jer med tung bagage, og receptionen er åben 24 timer.
Hårtørrer og håndklæder (inkluderet ved gruppereservationer) kan lejes I receptionen, ligesom vaskeanlæg, for jer der har været undervejs længe.

Se her for at finde ud af mere på vores liste af tjenesteydelser og services.

Click her for at få mere at vide om fordelene ved gruppe-booking hos os.

Einchecken / Check-out
  • Einchecken zwischen 15:00pm - 05:00am
  • Auschecken 10:00am
Keine Sperrstunde
  • Hostel 24 stunden geöffnet
Akzeptierte Bankkarten
  • Visa, Mastercard und JCB-Bankkarten werden akzeptiert.
Im Aufenthalt inbegriffen
  • Schnelles WLAN, kostenlose Bettwäsche, Zugang mit Keycard, persönliche Leselampen, Waschbecken und Spiegel, eigene Schließfächer und Haartrockner können gemietet werden.
    Liste der Dienstleistungen und Einrichtungen
Altersbeschränkung
  • Die Schlafsäle des Hostels sind nur für Gäste über 18 Jahre geeignet.
Benötigen Sie eine Hilfe?